BESTILL BLODPRØVE PÅ NETT UTEN LEGETIME

Fra høsten 2019 tilbyr vi helsesjekk via blodprøver uten legetime.

Ved å ta helsesjekk via blodprøver har man mulighet til å oppdage helserisikoer før det eventuelt gir symptomer, og man får et bedre beslutningsgrunnlag for å gjøre eventuelle endringer i livsstil for å forbedre egen helse både på kort og lang sikt. Du har også muligheten til å se forandringer over tid, slik at man tidlig kan oppdage utvikling, tendenser og avvik.
  • du bestemmer selv hvilke blodprøver du ønsker å ta
  • enkelt å bestille blodprøvene online
  • oppsøk laboratoriet hos oss når det passer deg – ingen timebestilling
  • motta utfyllende svar på blodprøvene fra legen
  • resultatene er alltid tilgjengelig for deg online
Du kan for eksempel bestille en «generell helsesjekk» og få svar på blant annet kolesterol, blodsukker, blodceller, vitamin- og mineralstatus og stoffskifte. Du kan da få nyttig informasjon om du for eksempel er i risikosonen for livsstilssykdommer som hjerte- og karsykdommer og diabetes.

Slik fungerer det:

  1. Du bestiller de blodprøvene du ønsker.
  2. Du får en sms når bestillingen er mottatt hos oss og du kan oppsøke laboratoriet for prøvetaking når det passer deg.
  3. Når prøvesvarene er ferdige får du en SMS og du kan da se prøvesvarene på laboratoriets nettside. Du får også utfyllende svar fra våre leger.
Prisene avhenger av hva slags blodprøver du ønsker. NB: Du kan selvfølgelig fortsatt bestille legetime hos oss  hvis du ønsker dette i tillegg til blodprøver. Legetime koster 700 kr og hvis du ønsker blodprøver sammen med legetimen koster det 185 kr i tillegg uavhengig av hvilke prøver du ønsker.