DROP-IN LEGENE TILBYR COVID19-TEST PÅ TORP SANDEFJORD LUFTHAVN

Mange land krever fortsatt dokumentasjon på negativ Covid19-test ved reise. På Torp Lufthavn tilbyr vi følgende Covid19-tester:

TIL 31. OKTOBER 2021: Gratis antigen hurtigtest uten attest for personer med norsk ID-nummer eller D-nummer med tilgang til testresultat på helsenorge.no: 

 • Testresultatet blir tilgjengelig på helsenorge.no og vises i koronasertifikat innen 15-30 minutter.
 • Et negativt testresultat gir grønt koronasertifikat i Norge i 24 timer fra testresultatet er klart, mens det har lengre gyldighet i EU/EØS-land. Vær oppmerksom på at ikke alle land og flyselskap godkjenner antigen hurtigtest og koronasertifikat som gyldig dokumentasjon.

 

Antigen hurtigtest med attest: kr 995,-

 • For de som ikke har norsk fødselsnummer eller D-nummer og/eller man trenger en skriftlig attest.
 • Fra 1. november gjelder dette også de med norsk fødselsnummer/D-nummer
 • Prøvesvar mottas fysisk med en attest i papirform 15-30 minutter etter prøvetakingen og blir tilgjengelig på helsenorge.no for de som har tilgang til det.

 

PCR-test: kr 495,-

 • Svartid: 1 til 2 dager
 • Prøven analyseres på ISO-sertifisert laboratorium.
 • Prøvesvar blir tilgjengelig på helsenorge.no

 

PCR-test med engelsk attest: kr 695,-

 • Svartid: 1 til 2 dager
 • Prøven analyseres på ISO-sertifisert laboratorium
 • Prøvesvar blir tilgjengelig på helsenorge.no og du mottar i tillegg elektronisk engelsk attest innen noen timer etter at svaret er klart på helsenorge.no.

 

Siden vi er avhengig av en tredjepart for å få analysert testen kan vi ikke garantere PCR-svar innen en viss tid. Vi anbefaler at du tar testen så tidlig som mulig i forhold til gyldigheten dokumentasjonen kan ha til ditt reisemål. Drop-in Legene står ikke ansvarlig for erstatning av flyreiser eller andre utgifter dersom du ikke mottar testresultatet innen overnevnte tidsrom.

Er du usikker på om du trenger en test kan du sjekke kravene for testing og reise til EU-land på reopen.europa.eu eller undersøke med ambassaden til landet man skal reise til. Trenger du test for reise er du selv ansvarlig for å vite hvilken type test (PCR- eller antigen hurtigtest) som kreves ved innreise til destinasjonen og hvor lenge dokumentasjonen er gyldig.

Testklinikken på Torp Sandefjord Lufthavn kan også benyttes av andre ikke-reisende som er symptomfrie og det er ønske om Covid19-test. Har man symptomer på COVID-19 skal man ikke besøke flyplassen, men bestill gjerne tid for testing ved vår klinikk i Tønsberg.

Vi anbefaler at du bestiller time online, men tilbyr også drop-in timer.

Åpningstider:
Mandag, tirsdag, onsdag, fredag kl 7-21
Torsdag kl 13-21
Lørdag kl 7-18
Søndag kl 10-21

 

Testklinikken er lokalisert i innsjekkingsområdet. Du finner oss ved å gå inn flyplassens hovedinngang for avreise og deretter til venstre. Klinikken ligger da ved siden av restauranten Ritazza.

 

Adresse: Torp Sandefjord Lufthavn, Torpveien 130, 3241 Sandefjord