Våre tjenester

Vi tar hånd om alle allmennmedisinske problemstillinger.

  • Legetimer på klinikken, video og chat
  • Blodprøvetaking hjemme (kun enkelte områder)
  • Hjemmetester
  • Resept på reisevaksine på nett
  • Bedriftsavtale

 

Vi har ingen eller kort ventetid på legetime og vi har en rekke hurtigtester slik at mange prøver  får du svar på under konsultasjonen. Enkelte prøver må sendes til videre undersøkelser. Svaret på disse prøvene vil du få innen 3-5 dager.

Ved alvorlige tilfeller legger vi pasienten direkte inn på sykehus. Vi henviser også videre til spesialister, radiologiske undersøkelser eller andre i det offentlige systemet ved behov.

 

Hos oss kan du enten booke time i en felles timeliste for begge legene eller bestille time hos privat fastlege dr Stang. 

Noen sykdomstilstander vil kunne kreve langvarig oppfølging og i slike tilfeller er pasienten best tjent med oppfølging hos en fast lege. Ønsker du en privat fastlege som gir deg god oppfølging over tid – og ikke minst har god tid til deg – kan du benytte dr Stang. Hun gir deg samme hjelp som en offentlige fastlege ved både nyoppståtte plager, kontroller og oppfølging av kroniske sykdommer. 

I motsetning til offentlige fastleger har vi ikke refusjon eller støtte fra staten, så du betaler derfor konsultasjonen selv og frikortordningen gjelder ikke. Vi tilstreber å holde konkurransedyktige priser. Har du medlemskap hos oss får du rabatterte priser. Studenter får 20% rabatt.

At vi er privat og utenom fastlegeordningen betyr at alle kan komme hit, uavhengig av om du er tilknyttet en offentlig fastlege eller ikke.

 

Vi skriver ikke ut vanedannende medisiner, førerkortattest og attester som krever informasjon om tidligere sykehistorie til de pasientene som ikke bruker dr Stang som privat fastlege.

tjenester fra dropinlegene