«The leap of faith»

For ett år siden tok jeg «the leap of faith»💜 Fra å ha en økonomisk trygg jobb til å starte et privat legesenter helt alene.

Nå i dag skjønner jeg ikke hvordan jeg torde🙈 Og hadde jeg visst hvor vanskelig det skulle bli så vet jeg ikke om jeg hadde gjort det. Jeg har møtt på og møter fortsatt på mange utfordringer.

På dårlige dager ser jeg for meg at jeg bor på gata alene med to barn og tigger om penger (noe som sannsynligvis aldri hadde skjedd🤔) – og på gode dager ser jeg for meg en villa på stranden i Karibien🏖 (som kanskje er like usannsynlig at vil skje😅).

Dette året har lært meg så utrolig mye om både meg selv som person, om de menneskene som er rundt meg og om å drive business. Jeg har gått ut av min komfortsone så utrolig mange ganger❗️ Stadig pushet meg selv til å tenke nytt og yte mitt beste.

Fra å knapt vite hva sosiale medier er og ikke ha bilde på Facebookprofilen min, til nå å ha live-sendinger på Facebook🎬 😀Så selv om jeg fortsatt får nesten panikk før jeg skal eksponere meg selv på en live-sending (og ikke gir det noen «kroner i kassa» heller😅) så fortsetter jeg. Men hvorfor gjør jeg det? Jo, fordi jeg opplever at jeg på den måten når ut til mange flere mennesker som har behov for og ønsker informasjon om helse😀

Så lenge jeg kan huske har jeg ønsket å være lege og jeg ønsker oppriktig å utgjøre en forskjell for folk👩‍⚕️ Jeg bruker ikke bare hodet mitt i denne jobben, men vel så mye hjertet mitt❤️

Jeg er stadig på jakt etter nye utfordringer og måter å kunne tilby helsehjelp til flere mennesker. Jeg har et par spennende prosjekter på gang😉

Så følg meg gjerne på ferden (Instagram: @drcecilienilsen) og gi meg gjerne ris, ros og forslag til forbedring😍

Jeg ønsker deg en strålende dag😘

Cecilie